2020. április 4., szombat

Ma New Yorkban volt egy (szinte) normális napunk

De tényleg! Ugyan bejelentették, hogy elmarad a tavaszi szünet (a gyerekek nem maradhatnak otthon, mert otthon kell maradniuk), elromlott a mikrónk, zita maszkot varrt, mi meg Csilluval műtős felszerelésben mentünk a CVS-be, DE reggel legoztunk, délután sütött a nap, sétáltunk a parkban (kb. 10ezer másik emberrel együtt), csiripeltek a madarak, virágoztak a fák - egyszóval nem láttuk a kórházakban dúló háborút.
Asszem le is írtam a napot, úgyhogy képeket rakok már csak ki. See ya later, aligator!

100mg 'anyag'
Zita a koronavírus oltárán feláldozta az egyik gumis lepedőt
Digitál! Work From Home! Technology Enablement! eManufacturing!
Kivételesen maguktól jöttek oda hozzám a kiskrumplik
Az ifjú Jack Nicholson.
"Heeeeeere's JOHNNY!"
Na jó, nálunk jobb vége lett! :) <3
Csillu is pózol a sztárokkal

Sokat fikázom a zusát, de ezt nagyon szeretem az itteni mentalitásban: 85 ezer önkéntes érkezett már, 22 ezer ráadásul államon kívülről!
Együttest is alapítunk. Majd ha megtanulunk zenélni. De a többi már megvan! 
A kész termék!


Ikebana a kertben!
Csodás tavaszi idő!
Labdázás
Szimpatikus turbékoló pár
Óriás cseresznyefa tatával
Megsimizi
Homokozás
Elég nagy a tömeg a futó (aszfalt) pályán
Valamiért mindenki a Sheep Meadow-n szeret piknikelni, pedig az messzebb van...
...mint a Hecksher Field, ahol nincs senki.
Idióta kutyát fotóz
Akit persze iszonyúan érdekel a cseresznyefa

A Central Park fotóalbumban van még sok fotó, akinek ennyi nem volt elég valamiért.

Ja, és a végére egy kis politika. A Donáld elég erősen tolja mostanában a hős hadvezér kampányt, azért is érdemes megnézni, hogy ő és a neki dolgozó újságírók hogyan vélekedtek a koronavírusról egy hónappal ezelőtt. (Nem szeretem a Daily Show-t, amióta nem Jon Stewart vezeti, mert nagyon elfogult lett, de ez akkor is zseniális)



Tehát kb. épp úgy, mint a teljes magyar baloldal, amikor a menekültek első hulláma megérkezett kishazánkba. De mivel az emberek memóriája kb. 4 nap emlékeit tudja letárolni, egyikből sem lett/lesz semmiféle fennakadás, ne adj Isten bocsánatkérés. (v.ö.: "Mi mindig is Eurázsiával álltunk hadban")
Még egy extra adalék: 11 olyan állam van, ami nem rendelt még el kijárási korlátozást, mind republikánus. A kormányzók között van olyan, aki még most is ott tart, ahol a főnöke tartott egy hónapja. Ilyenkor látszik, hogy ezeknek az idióta, a következményekkel egyáltalán nem törődő nyilatkozatoknak sajnos tényleg van káros hatása.

2 megjegyzés:

  1. Pont a minap gondolkoztam el azon, hogy ez lesz vajon az a "watershed moment", ahol a fake news káros hatása igazán meg fog mutatkozni? Most emberek halnak bele szó szerint ott nálatok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kérdés! Ha a demokraták brutál egydimenziósra veszik a kampányt, mint ahogy Viktorunk tette a migráncsokkal, és ezt a "it's just a flu"-t nyomják majd 24/7, lehet esélyük. A baj csak az, hogy ha tényleg a múmia lesz a jelölt, akkor sokminden nem fog változni. Hallottam valami erőtlen nyilatkozatát, ami arról szólt, hogy blabla blabla same old establishment bullshit. De ha mondjuk Bernie valamiért megtáltosodna, vagy Cuomo beszállna a ringbe, már lenne miért megnézni a meccset! :)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése