2020. február 23., vasárnap

Ma New Yorkban Csillu és Zita bejárta a Kínai-negyedet meg a SoHot

A két üzleti negyed (a déli csücsök, Financial District, és ahol mi lakunk, Midtown) között van Lower Manhattan felső része, ahol az összes ismertebb városrész fekszik, és ahol nem jártunk még, amióta itt vagyunk. Ezek jellemzően lakónegyedek, Amszterdamra hajazó, 3-4 emeletes házakkal, kis boltokkal, bárokkal, galériákkal és kávézókkal. Azért egy-két magasház persze itt is van. Ezekből járták be Csilluék a következőket: Chinatown, Little Italy, TriBeCa, SoHo, Greenwich Village. Ezeken a környékeken játszódott kb. a Jóbarátok is. A képeket a Lower Manhattan albumba tettem, a poszt végén van link (de mivel én nem voltam ott, kb. csak 20 új kép van benne). Azért kirakok ide is néhányat.

Na ez vajon melyik negyedben készült?
A tajvani lobogó kicsit megbolondítja a képet :)
Naivista street art
Tűzlétrás művészlak, v.ö. dzsentrifikáció
Egy galériának valamelyik része
Valaki tegyen már rendet abban a házban!
Tipikus New York-i film helyszín

Ezt lehetővé téve én a kisrkumplikkal voltam a játszóházban, aztán meg leraktam őket aludni, és ültem egy fél órát egy helyben! Wooohoooo! :)

Laza csajok
Bunki
Kuss, nekem ez a stílusom! Direkt esik amúgy folyamatosan, aztán röhög.
A játék légyege: leveszem a zoknimat, apa meg rohan hogy vissazadja rám
Ébredés után meg Central Park, ahol az eddigi legnagyobb tömeggel szembesültünk. Remélem ez csak az iskolai szünetnek köszönhető, mert ha nem, akkor innentől inkább csak hétközben megyünk majd le.

Brutál tömeg (nem adja át a kép! Akkor minek teszed ki??)
Az első alkalom, hogy nem hoztunk homokozó eszközöket egyben az első alkalom a homokozásra is
Esty ydyll
Na hát így telt a vasárnap! Ja, majdnem elfelejtettem, szortíroztam a tegnapi fotókat, azokat is a poszt végén találjátok. Csillu szerint nem jó fotókat raktam ki a blogra, úgyhogy akár még érdemes is lehet belenézni. Ja meg itt van a térkép linkje is, ha valamiért valakit érdekelne.
Láwwwe

[[ a következő albumok frissültek: Symphony HouseCentral Park, Lower Manhattan, új album: Hudson Valley ]]

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Örülök, hogy látlak Benneteket. Lali elküldte a linket. Köszönöm, hogy részese lehetek mindennapjaitoknak. Nagyon jól
    szórakozom Miki írásain. Milyen sok élményen vagytok túl és még mennyi lesz. Édesek a kis csajok, látom jól érzik ők is magukat. Én már felkelek, Nektek jó éjszakát! Puszi:Edit

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen! :) Zita puszil!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése