2020. január 22., szerda

Ma New Yorkban végre felmentem a tetőre úszni

Extra motivációmat az okozta, hogy kiderült, hétfőtől három hétre lezárják a medencét.
Mivel a medence kb. 12 méteres, én meg nem úsztam vagy fél éve rendesen, ezért elég nyugdíjasra vettem a tempót, de azért kb. egy kilométert leúszhattam fél óra alatt. Elég püré vagyok, de lejárok (fel) majd sokszor, és akkor megint fit leszek.

Végre! Irány a negyvennegyedik!

Nyugi van így reggel

Imádom! :)

Central Parkos
Szolgálati kérdezmény: Tud valaki szuperolcsó sport órát, ami méri az úszást, és iPhone kompatibilis?

Jó így kezdeni a reggelt! Csinálok majd vízalatti fotókat is, mert az azért elég látványos, ahogy hátúszásban a víz alól látom a felhőkarcolókat! :)

Úszás után elmentem melózni, megint félig gyalog - egyrészt, hogy tudjak telefonálni, másrészt mert a Shuttle előtt ez volt a föld alatt, és ez nekem nem kellett. Pedig az első viszonylaton elég New York-ira vettem a figurát: a lassabb W metrót elengedtem, mert az app-om jelezte, hogy perc múlva jön a Q, ami expressz. Így a következő megállóban megelőztem a W szerelvényt, és kb 20 másodperccel előbb értem a 42. utcához, mint ha azzal mentem volna! :)

Reggeli tumultus a föld alatt

Azok az emberek ott konkrétan állnak

Reggeli tumultus a föld felett - imádom ezt a folytonos hömpölygést!
De tényleg! :) Persze csak a föld felett...
Napközben megint nem voltam egyedül, mert Trish, a legközelebb dolgozó csapattag átjött New Jersey-ből, hogy itt dolgozzon napközben. Ez elég király volt, mert nem is voltam egyedül, nagyon sok trükköt mutatott, hogy mit hogy kell itt az irodában, és nem utolsó sorban fizette az ebédet. Ugyanis ha ő átvonatozik a Hudson River alatt, az utazásnak minősül, és akkor fizeti a cég a kaját! :)

Egy kis hazai!

Azt hittem, hogy ilyen csak a filmekben van!!!!!!!
Kellett mégegyet vennem, hogy az leüsse az előzőt! :)

Szóljatok, ha unjátok már

Én még nem unom
Közben a 4 Grácia elment sétálni, nem fogjátok kitalálni, hova! Most viszont messzebb merészkedtek: megnézték a Central Park-i jégpályát. Az árak szerencsére fele akkorák, mint a Rockefeller Plazaban, úgyhogy itt fog először Lia korsolyán állni! :)

Kibírható

Családi sztárfotó!

A "Billionaires' Row" - azaz az 57. utca új építésű luxus felhőkarcolói.
Az pont a szomszéd utca.
 Öszzehasonlításként itt egy kép 11 évvel ezelőttről a másik irányból - az összes ultramagas felhőkarcoló hiányzik. Balra látszik az ablakunkkal szemben álló Hearst Tower (fekete fehér-rombuszos épület), 2009-ben még a legmagasabbak közé tartozott.

A szecessziósnak tűnő épület a Plaza Hotel
Kevin & Trump találkozásának helyszíne a Reszkessetek Betörők 2-ben
Kivéve a kanadai verziót, abból kivágták a Trumpos jelenetet! :D

Lassan befagyhatna már!
Ma megjött Csillu telefonkártyája is, amit egy itteni T-Mobile MVNO-tól, a Mint Mobile-tól rendeltünk. Ha minden jól megy, holnap már tud telefonálni onnan is, ahol nincs WiFi! :)

Este volt még egy kis játék, de már mindenki alszik, nemsokára én is fogok. Arról nem írtam már, hogy egy tűzoltó őrs van 3 utcával alattunk, akik itt a 8. Sugárúton vonulnak fel szinte mindig. Ganxta Zolee nálunk nem tudná egyik éjjel sem elénekelni a Kelti oldal - nyugati oldal c. számát, mert itt sosincs olyan, hogy "Az éjszaka nyugodt volt, Semmi szirénazaj"!

Lábon állós! Ebbe én is beszálltam, egy jó fél órát tartott
Ezzel rekordot sikerült dönteni, fél 10 előtt kész a blogbejegyzés! WOOHOO! Mégse, közben eltelt fél 10, de a rekord így is megvan!

[[ a következő albumok frissültek: Midtown esteMunkaSymphony HouseCentral Parkez+az ]]

4 megjegyzés:

  1. Mit kell mérni? Időt, vagy távolságot? Ha időt akkor Mi Fit, bluetooth kell csak hozzá

    VálaszTörlés
  2. Időt mér az órám is, a távolság lenne franko! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja de várjál, a mozgás alapján megbecsli a távolságot, karcsapásonként

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése