2020. április 1., szerda

Ma New Yorkban eldöntöttük, hogy hazamegyünk

MAJD NÉHÁNY HÓNAP MÚLVA!! MUHHHHAHAHAAHAHA! Micsoda tréfa, micsoda bolondság! Csuda egy nap ez a mai!

A mai nap valódi eseménye az volt, hogy sikerült elintézni az utolsó elintéznivalót (ESTA hosszabbítás) is ahhoz, hogy Zita tudjon maradni még egy hónapot. Úgyhogy mától hivatalos, Zita velünk marad április 30-ig! Wooohooo! Addigra még az is lehet, hogy lesz repülőjárat, és nem kell úszva hazamennie! :) Reméljük 2-3 hét múlva egy kicsivel jobb lesz már a helyzet, és akkor már kevésbé szorongva is lehet majd a parkba menni.

Ma amúgy reggel 6-tól este 6-ig dolgoztam, ami azért nem a szokásos terhelés, de igazából túlélhető. Mivel itt hajnalban van az európai délután, így egyre inkább hajlok arra, hogy ebből rendszert csináljak - egyre több megbeszélést rakok reggel 7-re, vagy még korábbra. Az a terv, hogy ha kisebb lesz a pörgés, akkor mondjuk 7-től 3-ig dolgozom majd, és délután meg a kiskrumplikkal leszek - főleg, ha már feloldják ezt a fránya karantént.

Volt még egy érdekes élményem munkával kapcsolatban: gyakran van, hogy egy időpontban meg vagyok hívva több meetingre is, de ennek általában az a feloldása, hogy az egyikre megyek, a másikra (harmadikra) meg nem. Na ma reggel viszont jelen kellett lennem mind a két hívásban, az egyik ráadásul magyarul ment, a másik angolul, és abban csak négyen beszéltünk, nekem is aktívnak kellett lennem. Úgyhogy egyszerre ment a kettő - egyik az egyik telefonban, másik a másikban, nekem meg füstölt közben az agyam.

A család többi része meg bőszen készül a húsvétra, úgyhogy a házi kézműves szakkör rendkívüli mennyiségű nyuszi és tojás formát készített. Papírból, tobozból, kagylóból, meg tojástartóból. Lia még meglepetést is csúsztatott be nekem az ajtó alatt, amikor dolgoztam! <3 <3 <3
Kalinikta!

Reggeli chill
A gondolkodó
Jött 181 csomag a házba. Lassan betelik a képernyő.
Cuomo nem tudja helyesen idézni Melanie C-t...
Rendeltünk buffalo wingset! Woohoo! 
Lia akkor és most
A legszebb ajándék! <3
Kisnyuszi 1
Kisnyuszi 2
Dr. Kap Levente 1 (Elment végre az a rohadék köd!!)
Dr. Kap Levente 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése