2020. április 23., csütörtök

Ma New Yorkban kiderült a valóság a fertőzés mértékéről

1,8 millió ember - ennyi ember fertőződött meg New York Cityben. Legalábbis én ennyit kalkuláltam a legújabb antitest-tesztekből, amik azt mondják, hogy 21%-a betegedett meg a városnak. Ezek az emberek mondjuk épp nem dolgoztak (a boltokban voltak a tesztek), tehát nem kulcsfontosságú dolgozók, úgyhogy ennél lehet magasabb is a szám. Meg persze alacsonyabb is, nem volt reprezentatív a minta, ha minden igaz. Én ebből három dolgot szűrök le: 1) Jóval kisebb a valódi halálozási arány, szerencsére 2) CsBV 3) Ha elég jól lehetne azonosítani ezeket a figurákat, a dolgozók ~20%-a mehetne is vissza dolgozni, nem fertőznek, nem fertőződnek (kb.). Ami érdekesebb: ha minket is letesztelnének, és kiderülne, hogy túl vagyunk a dolgon, mehetnénk bárhova, metrózhatnánk, szörfözhetNÉNK. :)

Közben ma esett a hó(!!) - állítólag 1986 óta nem volt olyan, hogy április 20 után hó essen. Mondjuk legalább igaznak bizonyul a mondás, hogy New Yorkban novembertől májusig fos az idő (ezt nem hittem el indulás előtt).

Ezen kívül a gyerekek egy egész állatkertet építettek LEGOból (igazából csak Lia). Mi meg voltunk még vásárolni meg jelentkezési lapot nyomtatni a Habakuk Bölcsihez(!) Én meg egész nap dolgoztam megint, és reggel megint 4-től van meetingem, úgyhogy elköszönök.
Viszontlátásra!

Nekem nem volt időm fotózgatni, ezt Lia csinálta.
Ezt én csináltam
Ezt mind Lia csinálta
Én csináltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése