2020. április 19., vasárnap

Ma New Yorkban láttunk egy csomó tekit

A Parkban. Mert tettünk egy óriási sétát, és megnéztünk egy új hidat (Bow Bridge) és egy új erdős területet (The Ramble), ahol eddig még nem voltunk. Van sok szép fotó, és ha működnének úgy a szoftverek, ahogy hirdetik őket, akkor itt a térképen számok helyett maguk a fotók jelennének meg, és ott lehetne barangolni virtuálisan. Na ez egyelőre még nem így megy, de nemsokára talán azt is megoldom! A lényeg, hogy láttunk vagy 20 tekit egyszerre napozni egy kövön, távirányítású motorcsónakokat, békésen döglött mosómedvét és két űrhajóst!



Ebédidőben dolgoztam egy kicsit, mert kedden egy webinart (webes szemináriumot) tartunk, amit élőben közvetítünk a kedves ügyfeleinknek és minden kedves érdeklődőnek, ingyen. Így járulunk hozzá a COVID-19 túléléséhez és az újjáépítéshez. Általában a témák adózás és jog, de az én témám: Digital upskilling a karantén idején. Ha valamelyik kedves olvasót érdekli, itt lehet regisztrálni (anélkül nem lehet majd becsatlakozni), és akkor kedden 14 órakor láthat engem és két másik két kollégámat okoskodni.

Ezen kívül rajzolás volt meg játék meg jégkrém.
Auf wiederschauen!

KKBK - Két Kis BanditaKrumpli
Elolvadt a jégkrém, folyik mindenhova
Kész a holnapi ebéd!!
Zita a Bow Bridge-en
Űrhajós a Bow Bridge-en
Only in New York
Kiccsalád majdnem ugyanott
Manhattani pecások
Manhattani tulipántok
Mosómedve az örök vadászmezőkön
Cucu a fán
Tekik a kövön
Család a fa alatt. Milyen fa ez, Anci?
A Konzervatóriumi Víz mellett - itt annyira megy a modellhajózás, hogy bérelni is lehet távirányítós vitorláshajót - amikor nincs karantén
Aliz Csodaországban
Utána elég masszív kézfertőtlenítés volt
Ez megint ugyanaz a víz
A megsértődés pillanata
Valaki elvesztette
Sheep Meadow - az útról úgy tűnik, mintha óriási lenne a tömeg, pedig csak szimplán őrült sok ember van - de őrült nagy területen, úgyhogy nem para
Karanténos prédikátor
A prédikátor barátai - a néni extra para volt élőben :)
Only in New York
És van még 3 SAJÁT videó is! Ez is rekord!

Ez a lefekvés előtti játék: Melyik aranyosabb? A kiscica vagy a kismajom? - Ilyen kérdésből kb. 10 egymás után. Itt van Lia verziója:


Ez aranyos:


Ez szép:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése