2020. április 29., szerda

Ma New Yorkban sétálva coacholtam

Ami olyan jól sikerült, hogy innentől kezdve minden olyan meetinget, amihez nem kell számítógép, vagy nem annyira érzékeny, hogy ne lehetne a szabadban tartani, azt a Parkban, vagy máshol sétálva fogom tartani! Gyönyörű volt ma a Park, tavasz illat terjengett a sok esős nap után, és valamiért szinte senki nem volt lent! Egy csomó olyan fotót tudtam csinálni, amin konkrétan nincs senki. Ilyeneket április végén maximum reggel 4 fele lehet csinálni normális esetben. Nagyon király fotókat csináltam, de tényleg! :)) Meg is mutatom, itt vannak, ni: New York - Coaching a Parkban. Persze azért a legjobbakat kirakom majd ide alulra, NYUGI!

Ezen kívül volt ma fánksütés is. Mivel Lia nem kaphatott Zita szülinapi fánkjaiból, ezért megígérték neki Csilluék, hogy ma kaphat. És kapott is, a saját sprinkles tobozából szórhatta meg őket, úgyhogy nagy volt az öröm. Nekem is nagy volt, mert nagyon jók lettek a fánk! Lia egy nap alatt kb. megtanult rollerezni, úgyhogy már vehetünk is neki hamar bukósisakot.

A mai naphoz tartozik még, hogy megérkezeta Ben Gravy SZÖRFDESZKA, amit rendeltem! WOOHOOOO! :) Mivel jön a nyár, elenyésző lesz a hullám, de azért remélem, hogy sikerül majd kipróbálnom. Ben Gravyhez méltóan ez a deszka kifejezetten nem vagány, hanem pont arra jó, hogy a lehető legjobban érezze magát az ember a vízben: viszonylag rövid, hogy lehessen vele manőverezni (6'0), viszont jó dagi, hogy el lehessen kapni vele kb. bármilyen hullámot (48 liter!)! Na meg szivacsból is van, mint a kezdők deszkái, úgyhogy sérülést sem okoz, nem törik el, stb. Szóval majd remélem Liával is ki tudom majd próbálni! Ja, és még ugye szempont volt az is, hogy a szörfzsákomba beleférjen, az is elvileg megvan. Majd kiderül! :)

Annyi még, hogy kijöttek a felvételek a vadászgépek szemszögéből. Na az elég király. Itt van, 2 perc, megéri megnézni. Még a házunk is látszik rajta! :)

Ezek voltak ma, köszönöm a megtisztelő figyelmet!
Lübeck!

Pocsolya az Umpire Rock tetején
Central Park South
Szerencsére a cseresznyefa virágzás után is van még tavasz!
A Gapstow Bridge üresen(!)
A Gapstow Bridge üresen(!!)
A következő fotón megmutatom, hogy ez miért olyan érdekes:
Ezért
A.G.B.Ü.!!!

Plaza Hotel és Sollow Building
The Pond
Szép, legalábbis nekem
Billionaires' Row a tükörben

Valaki tegyen már rendet azon a képen!!
Hihetetlen minidzsungel a felhőkarcolóktól méterekre

Balra a töltésben megy el az N, R, W metró, amivel a LGA autókölcsönzőihez szoktam menni.
Apropó, megkerestek a káreseménnyel kapcsolatban, és csak 179 dórát kellett fizetnem a szélvédőért! Ez is elég király, mert ha az ezt fedező biztosítást fizettem volna ki 5 napra, akkor kb. ugyanennyit fizetek...
Virágoskert
Vadregény - szó szerint 10 méterre az 59. utca forgatagától (most ugye nincs forgatag persze)
Virágzik
Sziklakert
Used to say
I like Chopin
Romi pad
Van itt még tavasz!
220 Central Park South
Lagonda. Mi az a Lagonda? Hát EZ egy Lagonda!
WOOOHOOOO!

Úúúúú de király a deszkád, Apa!!
Tökéletes technikája van mindkettőnek!
Íme!
Nagyon fincsi!!
Ató ató!
Lefekvés előtti lazítás
Új dekoráció
Egészséges vacsora

2 megjegyzés:

  1. Atyáááám, ezt csak most látom, Anna=Annnanász a jelképe! Ez a deszka überkirály (nem tudok szörfözni)
    Bizonyosan sok szerencsét hoz!

    VálaszTörlés
  2. Egyelőre nem hozott szerencsét, hacsak nem arra gondolok, hogy a kudarcokból tanulás egy szerencsés lehetőség! :D De a következő már nagyon király lesz, érzem!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése