2020. április 12., vasárnap

Ma New Yorkban (Nyunyiban) járt a Nyuszi

Király húsvét vasárnapunk volt! Francia saláta, töltött tojás, sonkatekercs reggelire, sült hús ebédre, házi sütésű sütivel! Próbáltunk minél inkább hagyományos, magyaros húsvétot ünnepelni, hiszen mi, New York-iak nagyon büszkék vagyunk a származásunkra! Persze egyik kultúrát sem helyezzük a másik fölé, de igyekszünk megőrizni a hagyományainkat, mert ettől lesz a városunk olyan csodálatosan sokszínű! :D

Még alvás is volt, méghozzá ebéd ELŐTT! :D Ez volt amúgy az első alkalom, hogy napközben aludtam itt. Mondjuk szükség is volt rá, mert most szoktatjuk le épp (harmadszorra) Zizit, hogy éjszakánként felébredjen. Igazából egész jól ment, azért még így is tudtam bőven aludni napközben.

Két közepesen érdekes dolog kiderült még: Ha a Magyar Televízió élő adását akarod itt nézni, akkor a helyi idő szerinti műsorokat tudod nézni. Azaz délután négykor a délutáni gyerekműsorok mennek itt, amíg otthon már megy a Nagy Kékség. Apropó, kb. 20 perc múlva kezdődik, ennyi erővel meg is nézhetem! :)
A másik, hogy ha bizonyos állatok neveire rákerestek a telefonotokkal (Chrome alkalmazás), akkor AR, azaz Augmented Reality módban meg tudjátok őket nézni 3D-ben + körbejárni őket, stb. Ha ez nem érthető, majd a fotók azok lesznek. Néhány fotó itt, többi a húsvéti különalbumban, a végén. Schrafen!

Fészkek előkészítve (Nyuszi által)
Tojások elejtve (Nyuszi által)
A készülődés izgalmas percei
A megtalálás pillanata
Nagy az öröm
Pompás hazai ebéd
Monster fejhallgató-őv
Csillu megijedt az elúszó cápától
Lia nem fél viszont a krokodiltól
A Panda lenne mindenkinek a kedvence
Ha nem készítettem volna el ezt a fotorealisztikus polipot
És egy videó a végére, az ajándékok megtalálásáról. Elég hosszú, csak az eleje érdekes!


New York - húsvét fotóalbum 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése