2020. április 3., péntek

Ma New Yorkban eljött végre a péntek (TGIF)

Kemény hét volt ez! Sok-sok meló, kevés kimozdulás. Viszont sok jó kaja, hízás, sok családi móka. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára úgy tekintek majd vissza erre a karanténra, amikor a legtöbb időt tölthettem a gyerekeimmel! Ez azért király. Főleg, mert hogy olyan kis cukkerság mind a két kis krumpli! <3

Annyira lekötött a meló ma, hogy még a napi Cuomo sajtótájékoztató is kimaradt. Láttuk viszont a Donáldét, ami a szokásos dadaista újságíró-bírkózás volt. Lehangoló. Ezen kívül még három említésre méltó dolog történt: 1) húsvéti dekoráció készítés 2) CsBV 3) rendeltünk végre pizzát! És nagyon-nagyon rossz volt az egyik. Valami undi olasz kolbász volt benne, ami a gyomromban karanténban érezte magát, és majdnem kiszökött a szabadba!! De a végén nem lett baj, és azóta már kezelésbe vették a Peptid Pajtások! Hát ennyi! :)
до свида́ния!

Copf stílus (ékezetes URL, csak mondom...)
Ébredés után
Cukkerkodás
Ilyen vészhelyzet funkció nincs Magyarországon, ugye? Elég durva hangulat, az összes telefon elkezd egyszerre dudálni, és megjelenik a felirat, hogy mi az aktuális para. Csillu telefonján spanyolul is. :)
Házi készítésű húsvéti dekor, rendelt broáf pizzával
láb-híd-ágy

És megint van egy videó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése