2020. április 7., kedd

Ma New Yorkban először nem nőtt az igény a lélegeztetőgépekre

Ebben mondjuk sajnos az is benne van, hogy az elhalálozások száma megugrott (730), de az is, hogy egyre több embert engednek is ki a kórházból, és az új megbetegedések száma is csökken. Reméljük, hogy ez már annak a jele, hogy elértük a csúcspontot, vagy platót.

Más: ma is dolgoztam jó sokat, de ma meg is lett az eredménye, kb. 5 különböző témában sikerült jelentős előrelépést tennem, ezek a következők voltak: TMT sales, CEE TMT, DL GAS, DL CEE, CYTA! Örüljetek velem! :))

A jól végzett munka gyümölcseként ebéd után én is kimentem a lányokkal a Parkba, aztán délután folytattam a munkát. Erről van sok fotó, meg egy videó is. Asszem ennyi. Ja, meg annyi, hogy egy hét lesz, mire a hűtőt mikrót kicserélik. Ennyi, az őskorba sűllyedtünk vissza!
Klingarx!

3 videó is van ma, ez abszolút rekord!!

Induljunk má!
Szelektív nap
Kész botanikus kert: magnólia + burgonya
Tulipánt
Raktam már ki cseresznyefás képet?
Összehangolt piszkálási tevékenység

Ami valamiért sértődéssel ér véget
Upper West Side
Fáramászás kívülről
Fáramászás belülről
Szép
A kiürült Columbus Circle
"DE MIÉRT AZ ÚTRA ÁLLSZ??" :))
Ott lakunk!! <3 <3 <3
A hangulat emelésére van itt még egy videó a rendes napi este hétórás köszönet-nyilvánításról, ezúttal nem az utcáról, hanem az ablakunkból



A végére meg itt van MÉG EGY videó, amit nem én csináltam, de érdekes gondolatokat oszt meg a karanténról, és arról hogy MI, NEW YORK-IAK hogy látjuk ezt az egészet! :D A videó amúgy azért érdekes, mert amikor Centereachből jövünk haza, akkor pont ezen az útvonalon jövünk, a videó majdnem a mi házunknál ér véget. A videó nézése közben rájöttem, hogy ha majd elmegyünk innen, és megnézem majd ezt a videót, akkor konkrétan honvágyam lesz! (A videó vagy 8 perc, úgyhogy csak fanatikusoknak! Én szóltam!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése