2020. április 18., szombat

Ma New Yorkban elkezdett idegesíteni ez a karanténos dolog

Na, én is ember vagyok, fel lehet lélegezni! Frusztrál, hogy nem tudok elmenni a Madison Square Gardenbe, nem lesznek utcai rendezvények, meg Shakespeare in the Park, meg nem tudok open mic-ra menni, hogy kipróbáljam magam. Meg hogy nem tudok sehova menni a városban, mert a metró sem a legbiztonságosabb. Midtwonon kívül csak a Financial Districtben voltam gyakorlatilag Manhattanben. Arról nem is beszélve, hogy ha metrózhatnék, már vagy háromszor kimehettem volna szörfözni. Meg felmenni a tetőre, meg felmenni a tetőre a MEDENCÉBE, ahova egyszer jutottam csak el, amilyen idióta vagyok.
Ezek a frusztrácók jutottak eszembe most egyelőre, szólok majd, ha eszembe jut még. A király dolgok továbbra is királyak, még mindig nagyon örülök, hogy itt vagyunk, és ez nem is fog változni, nyugi. De azért gyagya nem vagyok, hogy a szopót ne akarjam észrevenni!

Apróbb előnyei is vannak azért, hogy elég lassú napunk volt, pl. hogy (nagyjából) megszűrtem a Niagarás fotókat! Woohooo!
Ettől teljesen független, de szintén jó hír, hogy Kiskrumpli 5:20-kor ébresztett először, ráadásul nem kellett végül hozzá bemennem akkor sem, ami nagyon boldoggá tesz! Viszont azóta nem aludtam, úgyhogy elég álmos vagyok. Egyébként a mai nap sok-sok játékot tartalmazott a gyerekekkel, két videó-kocsmázást két külön társasággal (én nem ittam, mert a tegnapi egy pohár bortól még mindig egy kicsit fájt a fejem...). Ezek mellett megjöttek még a Ben Gravy pólóim is, de azokat is lusta vagyok bemutatni. Úgyhogy néhány kép máról, majd Niagara, majd az album linkje.
Orgalorg!

Szokásos szombat reggel
Egy idegen küldött nekem egy linket, amire én megkérdeztem, hogy ő ugyan kicsoda. Utána egy David Lynch forgatókönyv következett, elsősorban nekem köszönhetően! :) Iszonyat jól mulattam! :))
Őszintén szólva, először azt hittem, hogy valami robot küldözget valami vírust, de így utólag valószínűbb, hogy a számom korábbi tulajdonosának szánták az üzenet (kb. heti 3 hívást kapunk, itt úgy látszik elég hamar újrahasznosítják a számokat...)
Lil Potato #1
Lil Potato #2
Dr. Kap Levente 100
Valami bringásnak lett baja a mi utcánkban. Elvitték.
Na ez már Niagara megye. Így kell 3 nyergesvontatót vontatni. Only in the U.S.A.
Te figyimá, ez nem a te tőd, amit itt felejtettél a híd alatt?
Szegény kamcsit érzékenyen érintette a skalpolás. A magassági korlátozás egy kíméletlen dolog.
NájEgrö New Yorkból
Tökre szép meg minden
USA YEAH!!!
KANADA YEAH!!!
Az ú.n. Patkó Vízesés (Horseshoe Falls)
57m magas, azt mondják
Zitával
A Rainbow Bridge-ről (a híd a határátkelő), egy nappal később
Nem tudom, mikor voltam utoljára földi Duty Free Shopban. a parkolóból csak a másik ország felé van kijárat, de biztos, ami biztos, a boltban megvásárolt árut csak az utolsó métereken, egy ablakon át adják be a kocsiba.
2 videó arról, ahogyan a víz esik:




Közben megy ez a szupersztár produkció, a One World: Together at home, és olyan szar, hogy az nem is igaz. Minden sztár kiválasztotta a legismeretlenebb, leggányabb és leglassabb számát, és azt elénekli, mielőtt valaki elmondja a szöveget, hogy éljenek az egészségügyi dolgozók (akik amúgy tényleg éljenek!), szinte pontosan ugyanúgy.

Dzséjló valami kegyetlen takony számot ad elő nagy beleéléssel
Itt van a Niagarás album a végére.

1 megjegyzés:

  1. Update: a műsor vége Andrea Bocellivel elég profi lett. Előtte sajnos minden fos volt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése