2020. április 16., csütörtök

Ma New Yorkban újra támadnak a Broadway-sztárok

Meg egyéb sztárok. Az abc összehozott egy full órás Disney-dalokból álló műsort, amit az otthon tétlenkedő sztárok adtak elő. Nem a mi stílusunk, de azért jó látni, hogy kezd magára találni a szórakoztató ipar. A legnagyobb esti talkshow-k házigazdái az otthoni dolgozó szobájukból csinálják a műsorokat már hetek óta, a teljes csapatukkal online együttműködve - respect. A nagy teszt holnapután lesz, amikor a könnyűzene világsztárjait próbálják egy műsorba rakni Lady Gagától Paul McCartney-ig úgy, hogy közben mindenki ott van. Annyira nagy durranás lesz a téma, hogy a három nagy network TV (abc, cbs, NBC) három fő esti talkshow arca (Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel) együtt fogja közvetíteni és természetesen mind a három TV egyszerre adja majd. Nem is tudom, hogy volt-e már ilyen (persze én azért nem sokat tudok az amerikai TV-ről). 

Na, ha valaki nem volt szemfüles, és nem vette észre az unalmas részeket jelölő élénk narancssárga színt, az véletlenül végigolvashatta ezt az egészet. Legközelebb majd jobban figyel!
Ma egyébként dolgoztam (ki hitte volna!), gyereket cukkerek voltak, Cuomo meg bejelentette, hogy máj 15-ig marad a PAUSE program. Ami ugye azt jelenti, hogy aki nem elengedhetetlen munkás, az nem mehet munkába. Az eddigiek alapján én azt gyanítom, hogy a lassú enyhítés is ennek a programnak a keretében valósul majd meg - szép lassan egyre több típusú munkát raknak majd át az "essential" kategóriába. Vagy nem, majd kiderül. Mindenesetre a nagy kérdés nekünk persze az lesz, hogy a repülők mikor indulnak majd újra. Na ezt is majd meglátjuk.

Inkább írok mégis egy oldalt! - ezt utólag írtam ;)
A Pojáca megint bejelentgetett. Ma azt, hogy milyen szuper három lépcsős tervvel fogja majd újranyitni az országot. Ami egyrészt nem az ő jogköre, hanem a kormányzóké, de ez a kisebbik probléma. Az igazi patkányság az benne, hogy ő ugye a szar munkát nem végezte el, nem "zárta le" az országot, azaz nem rendelt el általános korlátozási irányokat, most viszont ő akar fürödni a népszerűségben, hogy ő "nyitja meg" az országot. A másik egész elképesztő, hogy azért késnek az adófizetők pénzéből osztott csekkek, mert visszarendelte őket, hogy a neve rajta legyen az összesen(!!) Mint egy igazi óvodás rosszgyerek. Ilyenre még konkrétan sose volt példa, az elődei úgy látszik értették, hogy az nem az ő pénzük. Ez amúgy leginkább azért idegesítő, hogy ha emiatt a clusterfuck víruskezelés miatt elveszti a választást, akkor a Múmia fog nyerni, marad is majd 8 évig, tehát nagyon sokáig nem lesz esély lényegi változásra. Míg ha a Gyagyás nyer, akkor legalább esély lesz, hogy 4 év múlva jöjjön valaki kompetens vagy akár valaki, aki változásokat is akar.

És csak hogy nehogy azt higgyétek, hogy lejt a pálya és a Demokratákat nem utálom eléggé:) Crooked Hillaryt még ezek után is jobban utálom, mint a Donáldot! :D Apropó, erre az előbbi linkre mindenképp klikkeljetek rá! Őrült jó gúnynév gyűjtemény, amit a Donáld használ az ellenfeleire. És általában azért jók, mert igazak is. A Múmia, másnéven SleepyCreepy Joe például a következő videóval érdemelte ki a nevét:


Gondoljatok bele, hogy mit csinálhat, amikor nem tudja, hogy vagy négy kamera veszi egyszerre!
A Demokrata "believe all women" Párt meg persze csak akkor megy utána az ilyen tetveknek, amikor érdekében áll. Most persze lapít, mint szar a gazban, és igyekszik eltussolni a sok-sok feljelentést, ami CreepyJoe-ra érkezett. Ez a Haladó Szellemiségű Párt ezt a perverz tatát is képes előtérbe tolni, csak nehogy a hangoztatott értékekeit valóban képviselő jelöltje (Bernie Sanders) tényleg egy kicsit odapörköljön a vállalatoknak. Ezeket a videókat nem lesz könnyű az internetről eltűntetni, de NYUGI, már azért nekiláttak a Demokrácia Hős Védelmezői, és szerencsére a nagyvállalatok minden támogatást megadnak ehhez!

Következtetés: Azt, hogy a választás két ócska szar között értelmezett csak Amerikában, a South Park már csodálatosan megfilmesítette 15 éve. Nyilván a hagyomány még régebbre vezethető vissza, csak a jelöltek szintje most ütötte meg az (eddigi) mélypontot.
De hogy relatíve pozitív legyen a poszt kicsengése: ha otthon rossz kedvetek van, hogy nincs igazi alternatíva, jusson eszetekbe, hogy Amerika novemberben a Fogalmatlan Szociopata Hazug Szerencselovag és a Szenilis Bábu Perverz Tata között választhat majd.
Képek!

Jön az eső!
Flamboyant performances
Kiskrumpli 1 <3
Kiskrumpli 2 <3
Rakottkrumpli!! <3<3<3
Új etetőszék
+1 ezt a kis krumplit negyedik napja próbáljuk ismét leszoktatni az éjjeli ébredésről. Elég szarul megy eddig, legalább egy órát általában fent vagyok 1 és 2 között, de nem adjuk fel!! Küldjetek energiát! :)

2 megjegyzés:

  1. Fú jól belemelegedtél! Nehogy a fekete pobjeda elvigyen holnapra! Természetesen a méltóságos Joe Biden uraságra kell szavazni mindenkinek, aki nem FASISZTA!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát itt azért ilyen megsemmisítés nem jár annak aki a Republikánusokra szavaz, de az kétségtelen, hogy a közvéleménykutatók azért mérték nagyon alul Trumpot, mert a szavazói nem merték bevallani, hogy rá szavaznak. Idén is ugyanez lesz szerintem.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése