2020. április 27., hétfő

Ma New Yorkban ünnepeltük Zita névnapját

Volt itt minden, ami egy karanténos névnapba beleférhet! Virágok, Dunkin Donuts fánkok, Philly Cheesteak szendvics, virágos hajú lánykák, MINDEN! :)
Ehhez nekünk Csilluval el kellett mennünk vásárolni előtte, úgyhogy lehetőségünk volt megnézni a várost egy kicsit: továbbra is poszt-apokaliptikus a hangulat, az utcán szinte senki, a boltokban 1-2 ember, azokat is zsilipelve engedik be egyenként. A szemét meg azért gyűlik az utcákon, gondolom csökkentett módban dolgoznak a kukások is. Amúgy meg ma is 7-től 7-ig dolgoztam, csak a fánkos-szendvicses kitérőre tettem szünet.

Holnap továbbra is reménykedünk a jó időben. De nem csak mi reménykedünk, hanem az USAF is, mert holnap lesz egy átrepülés New York fölött: 15 vadászgép fog formációban parádézni a város fölött. A közétett útvonal szerint pont az ablakunkból nyílna csodálatos kilátás, ha épp nem mennénk falura, orvoshoz. Az itten formánkra jellemző, hogy eddig két közepesen érdekes dolog történt a karantén idején, a USNS comfort érkezése, meg ez az átrepülés, és sikerül pont akkor nem ráérnünk - bokros teendőink között! Azért a térkép szerint Long Island fölött is átmennek, úgyhogy azért még van esélyünk! :) Ha egyszerű megoldani, kirakom a GoProt az ablakba, hogy Facebook-on közvetítsen élőben. Neem, inkább mégse, inkább alszom. Nézek majd egy webcam-et helyette mindjárt. Hát, nem tudom, melyik lesz jó, de próbáljátok meg ezt a webkamerát nézni holnap este pontban 6:00-6:15 között (akkor lesz kb. 3-4 kör), meg kb. 6:35-kor még egy.
Na, hát ennyi, selamat malam!

Boldog névnapot, Zita!
Micsodaaa? Igazi New York-i fánk??
Fincsi!
Sok-sok színes minden
Fincsi!
Philly Cheesteak - nem spórolták ki belőle a phillyt!
A Gyagyás meg a Gyúrós
Cukkerságok <3
Gyönyörűségek! <3
Gyagyásságok
Integet az apjának az ajtó alatt! :) <3 <3 <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése