2020. március 21., szombat

Ma New Yorkban katasztrófa sújtotta övezetben ébredtünk

Mert a Donáld éjjel bejelentette a TV-ben, hogy New York mától az. Így majd jön sok szövetségi erőforrás ide (maszk, gyógyszer, meg talán katona is?) Meg persze egyre határozottabb a #maradjotthon. Így hát egész nap TV-t néztünk. Na jó, egy minimálisan hasznos dolgot is csináltam: egy kb 30x80 centis részen lepucoltam az ablakot, amit elértem a 10 centis résen keresztül, amennyire a másikat ki lehet nyitni. Elsőre persze úgy tűnik, hogy ennek nincs sok értelme, de hát elég szép volt a naplemente!

Most már az ablakon keresztül is tudok fotózni, WOOOHOOO!
Közben megérkezett még Csillu ékszerész-mérlege, amit kivételesen nem ékszerészeti célból rendelt, hanem azért, hogy ha esetleg hetekig nem tudnánk kimenni Centereachbe, akkor is tudjunk Liának mogyoróliszt-adagot kimérni pontosan. Ha megérkezik a liszt maga is, akkor jók leszünk.

Elkezdtem továbbá a Niagarás fotókat is szortírozni, de annyira unalmas volt, hogy félbehagytam - csak hogy lássátok az áldozatot, amit vállalok azért, hogy ne legyenek az albumok MÉGunalmasabbak! Majd holnap folytatom - vagy nem.

Ebédre igazi hazai paprikás krumpli, itthon sütött fehér kenyérrel (ez utóbbi új, mert nem volt teljes-kiőrlésű liszt). Ebédután egy kis videócsetes italozgatás a fiúkkal Magyarországról - tudjátok, ahol korábban laktunk!
Csodálatos!
Csodálatos a négyzeten!
Ezeken kívül tényleg a TV-é volt a főszerep: dzsungeles-dévidettemborós, óceános, octonauts-os, végül Frozenes. A Disney+-ra most került ki a második rész, és egy hétig ingyen lehet nézni, ezt használtuk most ki. Természetesen időnként híradó-szünetet is tartottunk, hogy lecsekkoljuk a halálszámlálót, illetve a gyerekek alvásidejében egy kis Indiana Jones is ment. Most American Idol megy, amit sosem nézek, de hát ez egy kulturális kirándulás, a plasztikai-sebészes valóságsó után ez már egész minőségi! Ja, meg néztünk gyorsulási versenyt is, amiben vegyesen vannak a férfi és női versenyzők. Mind a két futamban a nő nyert #emancipáció. Ha meg ezt a poszt befejezem, akkor majd berakom a Trump dokumentumfilm második részét.

Állítólag világjárvány idején ballisztikus rakétákat durrogtatni nem egy finom dolog!
Nő a volánnál (1983) jut eszembe
Nem tudom, annak idején mi volt az eredmény, de a mai versenyen 3,6 mp alatt gyorsultak fel 534km/h-ra! :D
A kis pók nem szőt hálót, de vagy fél métert tud ugrani, és megeszi a nála nagyobb pókokat. Nekem való műsor!
Mondjuk a dzsungel sas meg adott a fiókájának egy darab húst, amiről észrevettük, hogy egy majom karja - az még durvább volt! :)
<3 1 és <3 2
A mai New York Post - nem vettem belőle, érthető okok miatt
Lia <3 Zizi
Zizi <3 Lia
Szép Sundayt every mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése