2020. március 19., csütörtök

Ma New Yorkban megtalálták a notebookomat

És volt WC-papír a boltban!! Lehet hogy ez utóbbival kellett volna kezdenem, ez nagyobb csoda.
Szóval épp meetingelek telefonon, erre jön egy hívás, kivételesen nem 'Spam Likely'-től, de az van kiírva, hogy Communication. Ilyeneket nem szoktam felvenni, de volt egy pozitív megérzésem. Ami be is jött, mert hívtak, hogy megvan a gép. Úgyhogy lesétáltam érte a Penn Station-re, és kis keresgélés után elhoztam (mert ugye minden be van zárva, úgy kellett nekem kinyitni előre megbeszélt időpontban).

Én tudtam, hogy meglesz! Vittem zacsit, abba raktam bele, hogy ne vírusozza össze a tatyót! :)
A Penn Station amúgy is elég nyomasztó emberbajnokság szempontból, de most a forgalom kb. 10%-a volt ott, viszont az az alsó 10% volt. Mindenki ugye otthon van - akinek van otthona.

34. és 7. sarka - itt éjjel 1-kor is tömeg szokott lenni
Itt egyszerre kb. 300 embert kéne látni
Elhoztam a gépet, leléptem, és elindultam hazafelé. Közben bementem a Gristedesbe, és mit látok? Na mit??

Már korábban lelőttem a poént, hogy mit látok.
Ősszesen sétáltam több mint 7km-t, de hát inkább ez, mint a metró. Közben volt szerencsém megnézni a Times Square-t, ami ugyen nem I Am Legend üres, de azért elég nyomasztó így is.

Ez délben készült
Nem TELJESEN üres, de mondjuk a normál tömeg 2%-a van jelen
Érdekes időket élünk
Közben persze nézzük a híreket, a tegnapi 1700-ról kb 3500-ra ment fel az azonosított megbetegedések száma, ami leginkább annak köszönhető, hogy elkezdtek rendesen tesztelni a drive-through-kban. Ha minden igaz, napi 5000 tesztet csinálnak. Vagy 8000-t? A bogármester meg közben élő adásban gyalázza a Donáldot, hogy miért nem küldi a hadsereget, ami lássuk be, jogos. De Blasio mondjuk Sanderst támogatja, úgyhogy ő duplán lesz rohadt ideges ősszel, amikor a Donáld földbe döngöli azt a múmia Bident.

Ezen kívül más érdekes nem történt, csak az, hogy a kedvenc NFL irányítóm szerepel a felesége valóságsójában, ahova annyira illik bele, mint tehénre a gyűszű, de pont ettől szórakoztató. Ráadásul a haverjai is beugranak néha (szintén csikágói csapattagok), akik szintén a legjobb arcok, sok-sok éve követjük őket.

"Jay, Kristin's husband"
Kyle és Zach - két csikágói legenda - is beugrik a buliba
Úúúú és most mondja Kristin, hogy Jay NFL meccseket fog közvetíteni! Az nagyon vicces lesz, mert ő szuper leszarom típus, azért szeretjük annyira! Meg azért is, mert ha egy irányító közvetít, akkor mindig előre mondja, hogy mi fog történni, és úgy sokkal érdekesebb a mecs.

Jay LESZARJA!!
Lia közben meg már ugye áttért a porra, és minden probléma nélkül tolja befelé! Kicsit fura ez az egész, nem értem, miért így kell csinálni, de hát ebben nem én vagyok a szakember. Azért berakom ide a csatolt brossúra egyik képét, hogy lássátok, milyen fura:
"Proper consumption of peanut flour"
Egy kis cukkerság a végére, aztán futás aludni, mert ma 6-tól már megbeszéltem, úgyhogy le vagyok eresztve. A Niagara szortír meg várhat!
Na, kiderült, hogy a 71. napon először nem csináltam cukkerság fotót! :'( Legalább holnap is ellátogattok majd, "keep 'em hungry"! ;)
Csőváz!

2 megjegyzés:

  1. Az lett volna az igazi Mézga család-lépés, ha épp most látogatunk el Hozzátok (megfordult a fejünkben)...nagyon durva ez a kihalt város...
    Hát Liát nem tudom elképzelni, amint így szippant :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még lehet, hogy ez gyorsan eltűnik, és jöhettek mégis! :)
      Liácska pedig már nagyon profi! Van egy saját 100 dolláros bankója, azzal szippantja az anyagot!

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése