2020. május 14., csütörtök

Ma New Yorkban az egész napos dolgozás utolsó napját töltöttem

Legalábbis k***ra remélem!!! :)
Amúgy tényleg, a sok párhuzamos szopás közül kettő is kifut, szóval remélhetőleg holnaptól több időm lesz foglalkozni a csodálatos családommal, a csodálatos blogommal, és aznak nyájas olvasóival! Úgyhogy visszatérnek majd a végtelen sok fotós, értelmetlenül részletekbemenős-jelentéktelenes, meg a politikai ámokfutásos bejegyzések, NYUGI! <3

Na de ma még azért egész nap dolgoztam, nem igazán csináltam fotókat, és nem is tudom, hogy mi minden történt. Persze a sok szefóson kívül, akik az ablakunk alatt vonultak dudálós tüntetéssel a lezárásokkal szembeni nemtetszésüknek hangot adva. Támogattam is őket egy kicsit, a videót ki is rakom! 

Ja de várjá mégis! Lementem ebéd után egy sétára a Times Square-re, hogy megnézzem a Trump Halálszámlálót, ami azt mutatja, hogy mennyi ember halt meg amiatt, hogy A Donáld úgy gondolta hetekig, hogy ez csake egy influenza, s elmúlik majd magától! És mivel a kiskrumpli ott aludt, ahol a ruhák vannak, tréninggatyában, zokni nélkül jártam a Világ Közepén! Köszi Ádibácsi, hogy erre emlékeztettél, nagyon fontos mérföldkő az életemben! :)

True New Yorker
Trump Halálóra

A videót csak linkkel tudom kirakni, mert befosott a blogger.com:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése