2020. május 18., hétfő

Ma New Yorkban pörgős hétfő volt

9 év és két hét PwC után tudhatnám, hogy a nagyon pörgős hét után nem lesz hirtelen nyugi, mert ugye a felgyülemlett dolgokat el kell végezni. De hát én egy örök álmodozó vagyok! :) Azért ma már nem volt olyan vészes, de reggel 7-től délután kettőig azért volt 7 óra meetingem, és utána tudtam nekiállni az 
úgynevezett dolgozásnak. Azért nem panaszkodom, csak hát ez a mai történés.

Zita jegyét megint törölték, erről lehet hogy egy külön címkét fel kéne vennem, egész előkelő helyen lenne a toplistán, mert ez a negyedik törlés. Egyre kezdünk közelebb kúszni a mi hazautazásunk dátumához, kíváncsi vagyok, hogy az menni fog-e. Jó hír mondjuk, hogy több légitársaság (Delta, Turkish, Aer Lingus) újraindította a járatait, sőt a LOT is repül - belföldre. Remélhetőleg hamar átlépnek a nemzetközi szakaszba ők is. Mára ennyi.
Manióka!

Ja nem, még annyi, hogy bár élő sportműsorok meg showműsorok nincsenek (kivéve a Last Dance, ami a Chicago Bullsról szól), az itteni legendás TV-nek sem vesszük sok hasznát. Azért is meglepő, amikor este csak úgy kapcsolgatva épp belefutok a legújabb Rick & Morty premierbe. És mivel a Netflix nem adja, torrentelni meg itt inkább nem fogok, konkrétan nincs is más lehetőségem, mint hogy nézem a TV műsort, és bekapcsolom az adott időben a TV-t! :D R&M lineáris TV-n! Óriási! :)

Reggeli chill
Almás galette
Hazai mozarellás quesedillas
Cukkerka dobozban
Igazi divat-maszk reklám! Száz év múlva korszellem miatt kiállítják majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése