2020. május 5., kedd

Ma New Yorkban Lia megevett egy földimogyorót

Woooohooo!!
3 hónapja várunk erre a mágikus mérföldkőre, és ma megtörtént! Kis mukkernek meg se kottyant, szerencsére, csak kicsit szégyellős volt. Ugyanis ezt az eseményt Dr. Shah is figyelemmel kísérte, sőt, a másik két orvos is ott állt az ajtóban, és drukkoltak, meg aztán tapsoltak! Látszik hogy személyesen is megérinti a Doktorurat, hogy mi a világ végéről idejöttünk, nekiláttunk, vírus jött, meg minden, aztán mégis sikerült! 3 hónappal ezelőtt ettől a mutatványtól kórházban kötött volna ki a kiskrumpli, most meg kutya baja! Óriási! A következő fő mérföldkő 2 hét múlva jön majd, az a 3 mogyoró, azt majd leírom ott.

Ünneplésként vásároltunk, ettünk meg autóztunk, hogy a gyerekek tudjanak aludni. Mentünk, amerre vitt az út, és az majdnem egész Manhattan körül ment, végül kikötöttünk a Columbia Egyetemen. Megint egy olyan helyszín, ami a kezdetek óta ott volt a kívánságlistámon. Ott sétáltunk, sok fotót csináltunk, aztán elmentünk Hunters Pointra, ami egy városrész Manhattannel szemben az East River partján. Onnan lehet a várost fotózni. Nem a legjobb időben mentünk, a fények nem voltak az igaziak, de azért nem volt rossz.

Ma egyébként Cinco de Mayo van, azaz május ötödike, azaz a legfontosabb mexikói ünnep. Ilyenkor ünnepeljük mi azt, hogy a legyőztük a Franciákat az 1862-es pueblai csatában! Ennek örömére hazait rendeltünk mindenféle különlegességgel. Majd ezekről is rakok fotót az albumba, ha egyszer majd kiszortírozom azt a kb 400 képet. Alább néhány fotó, valószínűleg nem a legjobbak, de én inkább alszom.
Liverwurst!

Az első mogyoró
Cserébe unikornis!
A kisebbik krumpli is kapott
A Columbia Egyetem campusa
A könyvtár
Alma Mater
Azt hiszem ez az első teljes New York-i csoportkép
A Zensz
Az Art Deco Csúcsa
Steampunk
Az egész látkép egyben
A mindig rohanó New York-i anyuka
Békésen sétáló New York-i család
Elég sokfelé autóztunk ma
Van előnye a vírusnak is - ez az útvonal egy normál hétköznap kb. 8 órát venne igénybe

2 megjegyzés:

  1. EGY EGÉSZ MOGYORÓ!!!!!!!!! GRATULÁLUNK!🐶👨‍👩‍👧‍👧🥜🍷❤️

    VálaszTörlés
  2. Köszi köszi! Átadjuk majd a krumplinak! :) <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése