2020. május 4., hétfő

Ma New Yorkban elmentünk fémet venni

Na nem a drótostóthoz, hanem szokásos módon a Diamond Streetre. Bár a boltok be vannak zárva, az online rendelést azért fel lehet venni ott boltnál, ha az ember előre egyeztet időpont. És még úgy is telefonálni kell, hogy gyere má le! Elég fura érzés a félig üres Diamond Streeten állni és várni, mert ilyenkor van az embernek ideje megfigyelni, hogy milyen figurák járnak ott. Bár elvileg zárva van minden, kb. 10-15 luxusautó azért parkol, a legtöbben ül is valaki, aztán néha jön egy-egy ember, általában egy dobozzal vagy egy csomaggal, és beül valamelyik autóba. Na, egy idő utána aztán nyílik az ajtó, és a nemesfém kereskedő lejön az utcára egy zacskóval a kezében, hogy itt írd alá, itt a fém. Ez is egy tapasztalat.

Aztán Bryant Park, szökőkút nézés, séta haza. Próbálgattam az új fényképet, úgyhogy csináltam 200 fotót, amit leszűrtem százra, ha valakit érdekel, itt érheti el. Még mindig semmit sem tudok a gépről, de azért már ezek a képek talán egy fokkal jobbak.

Közben még egy fontos dolog történt, kicserélték a mikrót! Woooohooooo!!! Egy hónapba telt, de végre megvan! Innentől megint úgy élünk, mint a New York-i elit! Ha kedvünk szottyan, csak úgy megmelegítjük a rakott brokkolit meg a teát! Már csak egy lépés és a Hamptonsban nyaralunk!
Na cső!

Pigtail + Perkelt
Brutál méretű, kétemberes mikró
New Yorkers
A maszkos divat kimaxolása (kimaszkolása)

Ez a hangyás a hasbeszélő bábujának mutatta a Nordstrom Towert, miközben fotózott
Itt aztán tényleg az összes őrült az utcán kóborol! (Nyugi, nem kezdek bele a társadalomkritikába!)
Irány a fémkereskedés! (háttérben a Times Square)
Virágos Times Square (most amúgy az egész város tele van tulipánokkal, végtelen mennyiségben!)
Chill a Bryant Parkban
(The Josephine Shaw Lowell Memorial Fountain)
KKK
Cs <3
A Bryant Park lezárt, ezért még tökéletes, gyeptakarója
A szökőkút a kedvenc szórakozás
Imádják
Lámpás
W 55th St

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése