2020. május 11., hétfő

Ma New Yorkban Zizi megtanult bukfencezni

Ez a nap híre! :) Vagy inkább az, hogy én ezt láttam is! Amire elég kicsi esély van mostanában, mert megint kb. egy órát voltam egész nap a gyerekekkel, azon kívül dolgoztam megint reggeltől estig. Szóval más hírt nagyon nem is tudok közölni. De, annyit mégis, hogy kijött az első konkrétum az újranyitási feltételekről, és NYC nem teljesen reménytelen! :) A hét feltételből négyet már most teljesít, másik kettőt meg elég hamar teljesíteni fog (kórházak foglaltsága és új kórházi beutalások). Egy van, aminél még kell 10% csökkenés, az intenzív ágyak foglaltsága. Az is talán meglehet egy hét alatt. Hátha! Azt mondjuk nem tudom, hogy mi van akkor, ha minden teljesül, de most nincs is energiám megnézni, meg holnapra is kell majd valami tartalom! :) Finger Lakes amúgy, ahol Syracuse is van, az már nyithat is! Ott kellett volna maradnunk! :)
Wekerle!

Kiskrumpli ébredés után nem sokkal
Lassan indul a reggel, de legalább korán! :)
New York Tough - New York Kőkemény - ez is egy itteni mondás, ami a helyiek jellemére utal. Jogosan, elég kemények vagyunk MI! :)
Itt a táblázat, alulról a negyedik sor vagyunk mi. Drukkoljatok, hogy hamar kizöldüljön a sorunk!
Úgy látszik, ezt már minden nap kirakom. Amikor túl stresszes a meló, kiszínezek rajta három betűt, az negyed óra zen. :)
Zizivel minden este lefekvés előtt, de már a a mondókáskönyv után megnézzük a tütűket. Meg a bus-t. 
Aztán integet. Nagyon cukkerság!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése