2020. május 2., szombat

Ma New Yorkban elmentünk Coney Islandre, aztán meg szörfözni

Annyira de annyira ki vagyok fingva, hogy most azonnal megyek aludni (8:32pm). Úgyhogy ma csak három kép lesz.

Pedig történt sok minden. Reggel például hűlt helye volt a Zipcarunknak a parkolóban, úgyhogy kis intézkedés meg vagy 20 perc séta után jutottunk csak hozzá. Reklamáltam egy kis manit a szenvedéseinkért. Aztán elmentünk Brooklynba, Coney Islandre, ahova 16 éve akartam eljutni (már nagyon kevés ilyen hely maradt csak). Szóval most sikerült, WOOOHOO! 16 éve valószínűleg egy kicsit kevésbé volt lepattanva, meg akkor ugye ment az óriási klaszzik vidámpark, most meg nem. Viszont szikrázó napsütés és 22 fok volt, szóval csodás volt!

Szörfözni nem felejtettem el, de ez a mai teljesítményemen nem látszott: 2 óra, egy ride, 3-4 nagyobb esés, meglehetősen kiábrándító teszt nap. Nyilván borzalmasan püré vagyok, meg a vastag ruha + kesztyű + csizma sem segített, de ez akkor is egy gyenge session volt. Szerencsére egy kevéssé sikeres szörf session is királlyá teszi az aznapot! :) Pláne ha azt is hozzáveszem, hogy a néhány figura közül, aki próbálkozott, egyértelműen kitűntem az egy hullámommal! :D
Ja, azt még leírom magamnak, hogy nagyon sokat javított a teljesítményemen, amikor a felénél levettem a csizmát meg a kesztyűt - elképesztő, hogy mennyire nehézzé teszi a dolgokat ez a sok ruha. Mondjuk a 10 fokos vízben amikor kieveztem először, annyira elkezdett fájni a kezem, hogy konkrétan ráparáztam, hogy nem is fogok tudni bejönni, mert képtelen vagyok evezni. Aztán maradtam még egy fél órát, és egész hozzászokott a kezem meg a lábam. Csodálatos szerkezet ez az emberi test! :)

Ja, láttunk még Rockaway Beach-en karantén-esküvőt is. Király volt, mindenki kint állt a háza előtt lufikkal meg táblákkal, a násznép meg kocsival vonult.
Na, Schlagbormaschine!

Nem volt egyszerű rögzíteni a deszkát
Coney Island Boardwalk
Ez itt egy valamilyen híres építmény Coney Islanden

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése