2020. június 28., vasárnap

Ma New Yorkban az utolsó napunkat töltöttük

Mivel tegnap már összepakoltunk, így ma egy elég nyugis napunk volt. Délelőtt kimentünk a Parkba (amit csinálhattunk volna többször is, mert délelőtt sokkal kevesebben vannak). A vizes játszótéren voltunk végig, szerencsére vagy 30 fokban, úgyhogy egy igazán tökéletes móka sikeredett az utolsó napra.

Aztán megjött még Bálint, neki odaadtuk Zizi kisautóját meg még néhány dolgot, amit nem tudunk hazavinni, aztán megérkezett Attila meg Zsófi, akik elvittek egy teljes lobby kocsinyi cuccot, ugyanezen okok miatt (meg visszaadtuk a gyerekülést is nekik, és Zsófi szülinapi ajándékát is). Remélem ki tudnak majd jönni meglátogatni minket Long Islanden.

Amíg a gyerek aludtak, megnéztem az abc alternatív Pride 50 felvonulását. Idénre tervezték a legnagyobb Pride-ot, mert most van az 1969-es Stonewall-i zavargások megemlékézesére alakult első Pride felvonulás 50. évfordulója, de hát ugye a COVID... Szóval nem jött 2,5 millió ember (de akik jöttek, azok ugye ott voltak Hell's Kitchenben tegnap előtt). Viszont egy 4 nyitott BMW-ből meg egy buszból álló felvonulást azért csak csináltak, elég sok webkamerás énekléssel. Ez utóbbiak közül nem igazán volt ami ú.n. "jó" lett volna, de azért a műsor egész érdekes volt. Kicsit többet beszéltek a szponzorokról, mint ami nekem ízléses lett volna, de hát ki vagyok én?!

Este aztán egy dolgot csináltunk még, elbúcsúztunk a tetőterasztól, ami elég látványosra sikeredett, mert pont megérkezett az egész nap várt vihar. Úgyhogy csináltam néhány fotót (a fényképezőgépes fotókból szerintem majd Long Islanden válogatok majd), meg csináltam egy videót is, búcsúzóul. Le is teszem a lant mára.
Sterbi!

Reggel a Parkban csodás
Liával csurom vizesek lettünk - ő gyakorlatilag egész végig csak engem igyekezett lelocsolni
A többiek óvatosabbak voltak
Szerintem én élveztem legjobban az összes gyerek közül! :)
Megint volt szivárvány
Meg körszivárvány is!
Pride - sponsored by BMW
Ez a zakó nem csak színében vidám - rövidgatya tartozik hozzá!
Bejelentkezés tetőbuliról
Ő nem tudom, kicsoda, de elég mókás
Zizi bújócskázik
Jön a vihar
A tetőn
Szelfi a tetőn
Csoportkép a tetőn
Másik csoportkép a tetőn
Elment a vihar
Eszkóéknak küldtünk egy-két cuccot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése