2020. június 11., csütörtök

Ma New Yorkban elmentünk Csilluval bringázni a Parkba

Már két hete beütemeztük, és most el is mentünk, az előre jósolt eső ellenére. Aztán füstbe ment a tervünk, hiszen a kölcsönző nem volt nyitva (gondolom a jósolt eső miatt), aztán gondoltuk hogy eszünk fagyit, de aztán tényleg elkezdett esni az eső, úgyhogy végül hazairamodtunk, és a CVS-ben vettünk egy Häagen Dazs fagyit. Mindig idegesített ez a név, aztán kiderült hogy jogosan: full kamu név, nem jelent semmit, csak valami feltűnő észak-európai hangzást akartak. Gyász.

Az az ÓRIÁSI terasz eddig nem tűnt fel

Az egész Columbus Circle rendőrökből állt valamiért. Valszeg köze lehet a mostanában divatos Columbus-szobor döntögetéshez...

Ez a díszes ház eddig nem tűnt fel a Central Park South-on, de most észrevettem, hogy dupla emeletek vannak benne (mert amúgy túl olcsó lenne)! Utána kerestem egy kicsit, és néhány hónapja lett kész a renoválás, az egyik apartman eladó 2,25 milláért, itt van róla egy 22mp-s videó:


A CVS-ben egy hülye bunkó apukával találkoztunk, aki két kicsi gyerekkel volt, és mutatta nekik, hogy kell deviánsan viselkedni, hogy már tinédzser korban kirakatokat mehessenek betörni. A hároméves gyerek egyből oda is ment a mozgólépcsőhöz rátenyerelni a vészleállítóra. Mutatom a hülye bunkót, amint úgy üvölteti a szar halandzsa zenéjét, hogy az egész boltban konkrétan nem lehet egymás szavát érteni. Aki ért a testbeszédhez, gondolom le tudja szűrni belőle, hogy mennyire jól érzi magát a hülye bunkó.


Csillu mosolya nem volt őszinte, amikor kameráztam a hülye bunkót! :) A boltban meg nyilván senki nem szól rá a hülye bunkóra, pláne nem teszi ki a biztonsági őr, mert ez a deviáns viselkedés mostanában a norma, és még végül őt sittelnék le...

Otthon viszont cukkerkodás volt (én persze dolgoztam).


Na, ennyi mára, holnap 4-kor akarok kelni, hogy menjek szörfözni, kíváncsi vagyok, sikerül-e!
Drukkoljatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése