2020. június 13., szombat

Ma New Yorkban nem ismert fel senki

Azaz hát csak úgy tettek, ugye! Mert mindenki tudja, hogy kicsoda is vagyok én, csak összebeszéltek és ki akarnak készíteni! Mind benne van! Ettünk fagyit a Parkban pl., és a fagyis kocsis figura full közömbösen csak úgy kiszolgált. Mintha nem tudná, ki áll vele szemben! Jó hogy elkezdtem vele üvölteni, hogy YOU KNOW WHO I AM????!!!! de továbbra is úgy tett, mintha nem tudná, sőt, elkezdett telefonálni, közben meg mereven rám nézett végig. Mondom, hogy ki akarnak csinálni!! 

Tovább is mentünk a Sheep Meadow felé, ahol gyakorlatilag egy fesztivál zajlik már minden szombat-vasárnap. Többezernyi fiatal "piknikezik" a réten, sok helyen zene szól, vannak, akik táncolnak. Nincs jobb dolguk! Mások csak napoznak, beszélgetnek. Ha én odamegyek - semmi! Mintha én is egy közülük való SENKI lennék, nem egy igazi New York-i Celebritás!!!! Egyre inkább azt éreztem, hogy ezt az egészet fel kéne robbantani! És a hangok is ezt suttogták a fülembe, ráadásul egyre hangosabban! Azt mondták, hogy mindenki jobban jár így - a Föld megtisztul, és az ő lelkük is felszáll Tiamathoz, a káosz babiloni istenéhez! Úgyhogy felrobbantottam az egészet, mindenki megmurdelt, én is.
Így görbüljek meg, ha nem így történt minden, ahogy leírtam!

Anci Viberen mutatja az akarattyai virágokat a kiskrumpliknak
Ez király design, csinálok belőle pólót!
Megint a Kószálóban jártunk (The Ramble)
A laposföldhívők és az anti-vaxxerek miért tanulnak meg írni?
Oak Bridge
Fun in the creek
Bow Bridge
Fesztivállatok
Fagyizás kiskrumplival
Apámmal Manhattanbe

Hangulatos kis ösvény
 A végén meglepetéssel - only in NYC!
Megragasztottam a Dagit, de amint kész lett, bebújt a nap a Hearst Tower mögé, úgyhogy mehettem le az utcára napoztatni a deszkát, mert ez a műgyanta UV fényre szilárdul...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése