2020. június 8., hétfő

Ma New Yorkban ünnepeltük Zizi szülinapját

Ma lett kétéves a Kiskrumpli! Wooohooo! :)
A torta nagyon finom volt, a dekoráció csodás, a játékok meg nagyon tetszettek: felhúzhatós pecajáték Zitamamától, hátizsák és virág-építő játék az egyes és kettes szülőtől. A gyertya elfújás félig sikerült, a másik felébe besegített a tesó. Itt van róla az album. Van videó is a GoProban, egyelőre ott is marad.

Ezen kívül reggelire Pop-Tarts-t ettem, amit már rég ki akartam próbálni, de a végső lökést Jerry Seinfeld legújabb stand up-ja adta, amiben elmesélte, hogy amikor ez megjelent a 60 (vagy 70?) esévekben, akkor ez volt az agyfelrobbantó újítás. Addig ugyanis reggelire csak pirítóst lehetett lekvárral enni. Ez a kaja meg két kb. keksz között lekvár, egy csomagban kettő, a pirítósnak is két luka van, tehát dobozból kivesz, pirítósba be, és 3 perc múlva van fincsi meleg reggeli. Igazából tényleg egész fincsi, szerintem holnap is azt fogok enni reggelire. :) Holnap megint óriásdaráló lesz, autóvezetős-fontos metingelős, Centereachben is meetingelős.

Amúgy ma is dolgoztam elég sokat, de legalább egy órát a Hallett Sanctuaryban, mert az olyan meeting volt, ami közben lehet sétálni. 

Pop-Tarts
Pirítás után
Móka és finomság az egész családnak!
Apropó! Ki emlékszik még az "Egyél Egyet" nevezetű nápolyira?? A marketing csúcsa volt, amikor utána megjelent ugyanaz a termék más márkanév alatt: "Ferinek Nem" - ez volt konkrétan az ostya neve. Aztán jött még egy változat "Csak nekem", alatta kicsivel "Feri" <-- Ez így volt a termék neve! :)
Zene, éneklés, természetesen ezen be tud sértődni a Kiskrumpli (még tanulja a sértődés értelmét)
Fújás kis segítséggel
Nagy az öröm (csak befelé örül)
Ilyen szép volt. S finom is!
Családy ydyll
Játszás
Ez a kis pergola-cuccos eléggé kizöldült. Ide is jövök majd meetingelni
Importáltunk földimogyorót Magyarországról! :)))
Köszi Csaba!
Kis cukkerka
Két Kis Cukkerka

2 megjegyzés:

  1. A Marslako a mostohamban nyomatta ezt a cuccot reggelire a kislány, te jó ég, 30 (?) éves rejtélyt oldottál meg nekem! Egyet csempesszetek már haza pliz, most már marhára kíváncsi vagyok az ízére is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy átengednék ezt az őrült kincset a határon! :))

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése