2020. június 12., péntek

Ma New Yorkban felismertek az utcán vadidegenek

Ekkora sztár lettem! Sőt, igazi New York-i Celebritás!!
Na de kezdjük az elején, hogy az egész unalmas sztorit végig kelljen szenvednetek, mire fény derül a rendkívüli hírnevemre!

Tehát. Hajnalban szörf, nem akartam elaludni reggel, és erre úgy látszik a tudatalattim is készült, mert  óránként ébredtem, hogy atyaég, kelni kell. Először este 11-kor hittem azt, hogy kelni kell, aztán szépen óránként. Végül 4:30-kor tényleg kelés, pop-tarts a pirítóba, minden összepakolva (már előző nap). Azt is kinéztem, hogy ugyan a metró nem jár 1 és 5 között a vírus fertőtlenítés miatt, de a mentesítő a Q17-es busz 5:05-re ér az 57. és a 6. sarkára, és direktben levisz Rockawayre. Sötét reggel, megint kicsit nyomasztó az üres város, de a buszmegállóban szörfdeszkás figurát látok, megnyugszom hogy akkor ez a busz tényleg jön. A figurával (Jo/Dzsó/Zsó mert hogy francia) összehaverkodom, tetszik neki a Ben Gravy deszkám, gyorsan le is fotózza, el is küldi Bennek, mert hogy ismeri. Trécselünk kicsit, közben látjuk hogy Ben már ki is rakta a fotómat az Insta storyjába (reggel 5:10-kor...).


A busz késik 10 percet, aztán végre megjön, de a sófőr integet az ujjával, hogy nono! és továbbhajt. Erre mondják a helyiek hogy FUCK THAT BUS DRIVER! Úgy látszik ki van adva, hogy a metrómentesítő járatokra nem szabad normál embert felvenni csak esssential worker-eket, mert a következő megállóból jelzi a haver haverja, hogy őt se vették fel. Úgyhogy vissza a Columbus Circle-re, újabb 10 perc séta, újabb 20 perc várás az első metróra (a genyó bus zsófőr miatt konkrétan egy órát buktunk a legjobb hajnali szörfből). Brooklynban csatlakoznak még francia szörfösök, aztán végre megérkezünk - egy másik beach-re, mint ahova én szoktam menni, de legalább valami mást is kipróbálok. Lesétálunk a beach-re, ott már öltöznek a szörfösök, az egyik figura nem sokkal mögöttünk felkiált, hogy "figyimá, ez a csávó a Ben Gravy Instájáról!". Valójában azt mondta, hogy "this is the guy from Ben Gravy's Insta!"
Na, megérte ennyit olvasni?! :))

A szörf amúgy király volt, kicsit kicsi, de fun. Félidőben kimentem a partra egy gyors meetingre, úgyhogy sikerült továbbfejlesztenem a múltkori beach-es meeting helyszínemet erre:

Utána csúsztam még egy másfél órát, összesen kb. hármat. Sajnos úgy látszik hogy valakinek a deszkája eltalálhatta Dagit (az én deszkámat, ez a neve mostantól), mert van egy jó 5 centis vágás rajta :'( Holnap megragasztom. Nagyon rég nem szörföztem ilyen sokat egyszerre, úgyhogy jól elfáradtam, hazafelé beugrottam a szörfös kévézóba egy kávéra meg egy breakfast burritora (mint kiderült, ez tényleg reggeli, tojás van benne meg sajt meg persze avokádó). Elég finom volt.

Itthon finom leves várt, meg a délutáni feladat, hogy a lányokkal lemenjünk a Parkba. Kibírtam volna enélkül is, de hát a Park király, a kiskrumplik meg cukkerek, úgyhogy nem haltam bele. Most este van, TGIF, úgyhogy filmnézés vagy alvás jön!
Beeblebrox!

Átszállás az Utica Ave állomáson, háttérben Jo és Dylan
Megfelelő meetingroom
Beach 62nd St
Ilyen konténerből van néhány a beachen
Breakfast Burrito - mmmmm, igazi hazai reggeli!
Dagi és a manhattani skyline (nagyon kicsiben)
E30 a Columbus Circle-ön
Cucu elég vagányan tolja már
Madarászok fotózzák a madarat
Rámtelepedett a kiskrumpli
A másik meg kergeti a big bubble-t
Szegény Dagi! :'(

Első béna GoPro fotó
Második béna GoPro fotó

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése