2020. június 27., szombat

Ma New Yorkban elmentünk inni

Bálinttal, az itteni PwC-s kollégámmal, a New York-i nyitás + búcsúzás aprópóján. Az én ötletem alapján a 9. sugárútra mentünk, mert ott már ugye hetekkel ezelőtt is nagy volt az esti hangulat a korlátozások dacára is, meg a 9. egyébként is olyan bohém, lokál, jófej környék. A feltevésemben olyannyira nem kellett csalódnunk, hogy bár a 8., ahol mi lakunk, még mindig inkább egy csöves kriptára hasonlít, a kilencediken kábé utcabál volt. Annyira sok volt az ember a bárok előtt, hogy kb. a tizenötödik helyen találtunk végre egy asztalt, ahova le tudtunk ülni. A társaságról azt tudom mondani, hogy nagyon vegyes volt, de inkább csak színeiben, mert a demográfia az elég homogén volt. Ha erről a sugárútról akarnánk extrapolálni a város lakosságára, akkor arra a következtetésre juthatnánk, hogy New York lakossága 5%-ban nő és 5%-ban heteroszexuális férfi. Minden jel szerint tehát a Pride Month kellős közepébe csöppentünk, amit az összes báron megjelenő sok-sok szivárvány is erősített. Amúgy egész New York szivárvány színekben úszik a Times Square-től az Empire State Buildingig, meg az összes óriás reklámkijelzőig. Király is volt a hangulat, ez már egy teljesen normális New York-i nyári estének látszott. Ittunk néhány gin-tonicot meg ettünk thai kaját, aztán továbbmentünk, hogy máshol is igyunk. Innentől elég tipikus fordulat vett a sztori: két utcával arrébb már nem volt semmi, és bár sétáltunk összesen vagy 10km-t, más bárt már nem találtunk nyitva. Viszont közben megbeszéltük az élet nagydolgait, meg bejártuk a várost, ami elég király volt.

Előtte a Parkban voltunk pancsolni, meg egy kicsit vásárolni is voltunk délben. Most meg alszom, holnap meg már nekiállunk pakolni.
Fünf Uhr, Mittagessen!

A termék megnevezése: egyszarvútakony
Open Streets program, kőpadokkal és kávéval
Pancsi 1
Pancsi 2
Panoráma az ablakunkból
Carnegie Hall kokakólás kamionnal
A Nordstrom sem akar lemaradni
Óriási mennyiségű ember az utcán
Pride Month utcabál Hell's Kitchenben
3 hónap után Bálint nem is akarja elhinni, hogy tényleg iszunk!
Don't be afraid of anyone
A BofA és az ESB tornyai szivárványszínben
Times Square felhőkarcolók
Kátyu - most már minden rendben
Hilton <3
Óriásreklám a 42. utcában: https://freeross.org/ Úgy tűnik, hogy a Dark Web egyik legismertebb kereskedő oldalának az alapítóját igyekeznek épp kétszeres életfogytiglan + 40 évre lesittelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése