2020. június 15., hétfő

Ma New Yorkban igen lassú napunk volt

Én reggel 7-től dolgoztam úgy este 6-ig. De előtte még lementem a Pick A Bagelbe friss everything bagel-ért, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Meg az egyik megbeszélésemet megint a Hallett Sanctuaryben sétálgatva meg üldögélve töltöttem, az is király volt. Meg rendeltünk kínait is. Mármint kínai kaját! Azt hiszem ennél többről nem tudok beszámolni. De a gyér termésért kárpótlásul (meg hogy ma alig fotóztam), kirakok egy-két tegnap esti fotót. Nem mondom, hogy ezek a legjobb fotók, mert csak úgy nagyjából néztem meg őket, de egész jónak tűnnek!
Titicaca!

Erős kezdés, rolleres-apuka.gif
Kínai (kaja)
Ezt a fogkrémet villamosmérnök tervezték!
If you could read my mind
A Studio 54 két utcára van tőlünk, az 54. utcában - inet a név
Brooklyn legdrágább lakásai - ez az épület DUMBO-ban van, a két híd között, olyan kilátással, mint amilyenek a következő fotókon lesznek, csak ugye még jobbal.
Langymeleg tengerparti naplemente
Manhattan Municipal Building - a tetején levő apró szobor 7,6 méter magas, és egyszer leszakadt a bal keze (68 kilós darab) és úgy 30 emelettel lejjebb beszakította az ebédlő plafonját! :)
Amúgy Civic Fame (kb. Városi hírnév) a szobor neve, a Szabiszobi után a második legnagyobb szobor, és az 5 kerület egyesítésére emelték. Olyan, mint nálunk a Centenáriumi emlékmű (a szökőkutas) a Margit-szigeten, amit Pest, Buda és Óbuda egyesítésére emeltek 1972-ben. Amúgy ezt a szobrot is annak emlékére emelték a Március 15. téren. Egy újabb érdekes adat!!
Manhattan Bridge a röhejesen magas egyedülálló toronnyal, meg a két lába közt a Hudson Yards-dzal
Financial District és BB
BB és Financial District. Előtérben a körhinta a Brooklyn Bridge Parkban (Jane's Carousel)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése