2020. június 4., csütörtök

Ma New Yorkban szörfözni mentem metróval

Juhuuuuuu! Ez nem csak a szörf miatt nagyon szuper, hanem hogy végre metróztam. Érdekes módon a New York-i metrót én kifejezetten bírom. Nyilván azért, mert nagyon ritkán használom csúcsforgalomban - volt, hogy akkor kellett, és akkor nagyon utáltam. Na de két hónapja nem voltam a metróban, és ez annyira a New York-i életforma része, hogy talán ez hiányzott legjobban az egész lezárásban. Olyan, mintha újból szabad lennék. 5-kor keltem (magamtól), de majdnem vissza is aldutam, mert sötétben sötét gondolataim támadtak, minthogy nem elég jók a hullámok, meg mi van, ha a full üres metrószerelvényben megtámadnak. Egyszer még 2005-ben Gaál Norbival elaludtunk buli után a metróban és Queensben ébredtünk a full üres szerelvényen. Az elég para volt. Na de most rájöttem, hogy 5:30-kor már a dolgos munkásemberek vannak a metrón, és így is lett. Azért az állomáson nem éreztem magam komfortosan, itt a videó róla:

Itt a link, ha nem látszana a beágyazás

De aztán úgy másfél óra alatt kijutottam Rockaway Beach-re, magamra öltöttem a csodálatos vékony gúnyámat, és irány a víz! Jók voltak a hullámok, én is egész jó voltam, még arra is figyeltem, hogy időnként bejöjjek körülnézni, és máshol menjek vissza - ahol igéretesebb a szörf. Meg is lett az eredménye: három különböző helyen csúsztam, és vagy 20 hullámot vittem!

Utána hirtelenjében becsatlakoztam egy ügyfélmeetingbe még úgy a parton, fürdőgatyában (legutóbb itt nagykabátban és sapkában jártam, a szörf után meg forró teát ittam). Aztán jött még két másik meeting, azokat már az egyik utcában egy fa alatt hoztam le, mert pecsenyére égtem. Vettem közben kávét, croissant-t, a végén meg még egy pólót is, hogy legyen emlékem. Itt van róla az album (A korábbi albumba pakoltam be a képeket.)

Aztán metró haza, kis meló, aztán irány a Park sok forgással meg sziklára mászással, aztán eredménytelen pulóver visszaküldés sorállás miatt, majd még egy meeting, fürdetés, fürdés, blogírás. Itt tartunk most. A híreket nem néztem, úgyhogy aki kiváncsi rá, hogy volt-e ma tüntetés, vagy hogy van-e ma még egyáltalán kijárási tilalom, az keressen rá! (és mondja el nekem! ;)
Wiedervereinigung!

 Jaaaaj megint fordítva rakja a képeket a gyagyás!! Nézzétek alulról fölfele! :)

Gyagyás mezítláb - only in NYC
A házunkban levő Chipotle
Vigyázz a szörfösre!
Egyik meeting room
Másik meeting room
Király kis hullámok
I <3 Rockaway
A peron sem voltak olyan sokan
Csak ez a szörfös DIVATDIKTÁTOR!!!
New York-i Deszkások, szevasztok!
Hajnali csendélet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése