2020. június 26., péntek

Ma New Yorkban körbefutottam a Parkot

Ami majdhogynem 10km, és tele van dombokkal. Mit dombokkal, hegyekkel!! Ha minden igaz, ezt az elképesztő, emberfeletti tettet még senki nem csinálta meg rajtam kívül! Ez nagyobb szó, mint a holdraszállás!! Na de viccet félretéve elég büszke vagyok, mert ilyen sokat még sose futottam, és az északi domb tetején majdnem beájultam már tényleg. Egész végig futottam, nem sumákoltam, sőt a vége felé még meg is nyomtam. Főleg azért, mert kezdődött egy megbeszélésem, és így is késtem róla 5 percet! :D Persze előttem lebegettt egyik kollégánk esete, aki a cél előtt 500 méterrel ájult el, úgyhogy azért ésszel csináltam. Így 1:03:23 lett az időm. Mind a két külső térdszalagom fájt már eléggé a végére, úgyhogy ebből azért nem csinálok rendszert majd.
Rajt előtt 5 másodperccel leszart egy madár. Szerintem kb. 30 éve nem volt ilyenem.
Borzalmas, rémséges emelkedők
Az Eldorado-t meggyőződésem, hogy a futók nevezték el. Ez a táv kb. 2/3-ánál van, a nagy dombok után, úgyhogy ha meglátod, akkor már jó eséllyel túléled.
Ím ígyen futotta Zaratusztra
Ez volt délelőtt. Délután a külső pihentem, ügyet intéztem, dolgoztam kicsit, meg a gyerekeknek adtam kaját, mert az asszonyok elmentek egy vásárlási körútra Macy'sbe meg a többi környező helyre. Utána irány a Park, most már céltudatosan a Heckscher Playground pancsoló része. Mint kiderült, ilyenből jó sok van a városban - király!
A szürke vizes létesítmények épp nem működnek. Tehát ha jól értem, kb. csak Manhattan kap épp vizet.
De mi kaptunk rendesen, wooohooo!! :)
Meg duplaszivárványt is!
Én már eleve boardshortban mentem
Móka az egész családnak! Kivéve Zizit, akit ez az egész nem hatotta meg.
Épp apját locsolja le
El is fáradtak rendesen
A naplemente is jól sikerült
Aztán este Csilluval lementünk a Village-be vacsorázni - jobb később, mint soha! Nagyon jó olasz helyet találtunk, ami abszolút a korszellemnek megfelelő felkészítést kapott: az asztalok külön erre a célra készült fakeretes plexilappal vannak elválasztva, a pincéreknek (akik közül az egyik hirtelen magyarul szólított meg minket) átlátszó plexi szájmaszkjuk volt, hogy lássuk hogy milyen szépen mosolyognak ránk. A kaja is király volt nagyon! Aztán még egy pici séta után hazametróztunk. Nagyon örülök, hogy sikerült utolsó héten megoldanunk ezt a vacsorát, mert most sikerült kb. először megtapasztalnunk az élő várost. Tök jó volt a hangulat az utcákon, sok az ember, de nem turisták, hanem helyiek. Pride week is van, úgyhogy mindenhol végtelen sok szivárvány színű zászló van, még az ESB is szívárványszínben pulzál este 10-től kb. 10 percig. Szóval kezd hasonlítani New Yorkra. Most meg már lefeküdtem, amikor eszembe jutott, hogy blogot írjak. Ezt amúgy előre meg is jósoltam. Voltak még dolgok, de inkább alszom, mert éjfél van.

Welcome back NY! Wooohoo! :)
Burzsoá fiatalok, i8, flamingó fotelek
Eklektikus helyi architektúra
Profi leválasztás, és a kerthelység feeling is megmarad
Eléggé jó kaja
Eléggé gyors és eléggé hangos tűzoltó
Eléggé király esti kilátás. Ezt igyekszem memorizálni, mert már csak 3 éjszakánk van itt :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Az elmúlt 30 nap top 3 bejegyzése